-

-

2011 m. lapkričio 19 d., šeštadienis

pabėkim! pirmyn. pirmyn. pirmyn. nesidairykim. nė žingsnio atgal. nebent į šoną. ir kartais darosi nesvarbu - galima sukti ir į kairę, galima ir į dešinę. ir vis tiek, kad tik ne atgal. kad tik ne... ir pabėkim, kur dienomis pastatai svaigina savo aukščiu ir kvepia šokoladinė kava. kur damos rūko mėtines suktines ir vaikšto su aukštakulniais. vyrai dėvi kostiumus. o naktimis verda burleskinis gyvenimas. jaunimas svaiginasi ir negalvoja apie rytojų. pabėkim į purviną, apsimetėlišką miestą, kuris dieną spindi prabanga ir manieringumu, o saulei nusileidus virsta demonu, traukiančiu turtingų ponų pinigus ir praryjantis visų orumą... Tada išaušta rytas ir gatvėj vėl gražu - damos, džentelmenai. Pabėkim, kur žmonių tiek, jog pamiršti net savo tapatybę. pabėkim.
arba.
Pabėkim, kur jūra ošia, kur smėlis byra į batus. ten, kur šilta ir galima bangų mūšoj įbristi. Arba ten, kur šalta ir vėjas išpučia visas mintis iš vidaus. ir ne tik jas. kartu ir jausmus. laukimą. kantrybę. košmarus. ir neišgyventas naktis.
tikrai!
pirmyn, kad nereikėtų kankintis ir iš liūdesio vaduotis. kad nereikėtų iš riksmingų sapnų nubusti. kad smilkalas ramintų, o ne skaudintų. kad harmonija būtų.
su lašeliu erotikos ir žiupsneliu jausmo.
bėgam.
... nors ne. dar neišlipau iš to narvelio, kuriame pati ir užsidariau.
bet kada nors. išlaužysiu stipinus. ir išskrisiu...
kad ir viena, bet pakilsiu.
kada nors.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą